Здравейте, приятели!

Искам да Ви уведомя, че вече сайта на ДМШ Свиленград е готов! За реализацията му тези скриптови езици PHP, MySQL, HTML, CSS, JS, AJAX и jQuery. Дизайна е 90% модификация от готов темплейт и се надявам да Ви харесва.
1Z0-102

Сайтът на ДМШ "Свиленград"

Сайтът на ДМШ „Свиленград“

С този проект ще участвам в НОИТ 2013 и се надявам да взема призово място, но за да стигна до там трябва още доста да се потрудя. Планирам да добавя RSS хранилище и слайдшоу в началната страница на сайта.

Също така сайтът може да се управлява от администраторски панел. Той използва open source темплейт. Възможностите, които админ панела предлага са: управление на страници, новини, галерии, снимки, видео клипове, потребители; настройване на сайта; създаване на пълен бекъп на сайта и преглед на логове. Ето и самият контролен панел:

Контролен панел на ДМШ Свиленград

Контролен панел на ДМШ Свиленград

Адресът на сайта е http://dmsh.eu/. Забравих да спомена, че ЗЛАТЕН спонсор на проекта е СуперХостинг.БГ! Много им благодаря за предоставения домейн и хостинг! Надявам се сайта да Ви хареса. Ако имате някакво мнение, критика, похвала и т.н., пишете като коментар или се свържете с мен.

До нови срещи!1Z0-456