От много години не бях се забавлявал така, както с Assassin’s Creed Brotherhood. Това е една игра на Ubisoft.

Външен вид

Графиката на играта е страхотна. Да, малко е остаряла, но за времето си графика кърти от всякъде 😀

Мисии

сн. Assassin's creed Wiki

Замъкът на Cesare Borgia

Има мисии с различни трудности – едни са лесни, други средни, трети много трудни. Самата игра е разделена в девет серии /sequances/. В първите 5, играчът се запознава със самата игра, с обстановката на играта. След това сериите стават все по-трудни. Един страхотен пример е когато за първи път Ezio /името на героя асасин/ трябва да влезе в замъка на Cesare Borgia. Трябва по самия замък да се катериш. Но лошото е, че около замъка има Guards /полицаи може да се нарекат/, които те нападат. Естествено, първо трябва да ги елиминираш, за да се катериш иначе постоянно ще падаш от замъка /лично изпитах тази трудност :D/. Това мисля, че е серия 3 /Sequance 3/. Но най-трудната /според мен/ е серия 8 /Sequance 8/ – не стига, че е трудна, ами и дълга. Играх я около 3-4 часа. Някой ще каже

Последната мисия винаги е най-трудна!

В тази игра обаче не е така. В последната 9-та серия трябва САМО да убиеш Cesare Borgia и една мадама в бъдещето. Това е. Минава се за има-няма един час.

Извод

Това е най-готината игра, която съм играл някога. Мога да я превъртя за по-малко от една седмица. Дори в момента си инсталирам Assassin’s Creed Revalations. Очаквам и тя да е толкова яка.

За помощ

Не се тревожете, в YouTube има всичко. Един от най-готините профили, в който има СТРАХОТНИ видео уроци на тема „Как се минават мисии“ е TheMediaCowДа знам името е глупаво, но… уроците са супер.

Е, вече ми се инсталира Assassin’s Creed Revalations. Мисля и нея да почвам да играя! До скоро!