Категория "Блогът"

Нека мечтите ни бъдат огромни, за да не ги губим от поглед, докато вървим след тях.

Сайтът е обновен

Здравейте! От преди над една година съм си поставил задачата да променя сайта и ето, че този момент дойде. Както виждате, той изглежда по напълно различен начин. Дизайнът не съм го правил аз, но за сметка на това кодът е изцяло мое творение.

Преди

Преди

След

След

Отстъпка 50% от Jump.BG

Jump.BG

Jump.BG

Здравейте!

Днес реших да участвам в играта на Jump.BG по случай рожденият им ден. По ирония на съдбата спечелих код с 49% отстъпка. Той може да бъде използван за VPS сървър или споделен хостинг. И в двата случая ще получите безплатен домейн.

Ето и условията на самата игра:

  •  Валидността на промоцията е от 17-ти Февруари до 25-ти Февруари;
  •  Промо кодовете може да се използват при поръчка на нов хостинг пакет или при подновяване на вече съществуващ такъв
  •  Те важат единствено при покупка на нашите споделени и VPS хостинг услуги за период от 1 или повече години
  •  С всеки промоционален код имате възможност да получите от 30% до 50% намаление на услугите, както и безплатен IP адрес или безплатен домейн. Активацията им се извършва в последствие при заявка на клиента;
  •  Всеки промо код може да се използва само 1 път
  •  Крайната дата за заплащане на поръчана промоционaлна услуга е до 14 дни след поръчката й
  •  Ако настоящ клиент желае да поднови своята услуга, като използва спечеления от него промоционален код, е нужно единствено да се свърже с нас и да ни предостави неговия уникален код

Ако сте заинтересовани, свържете се с мен чрез контактната форма  в сайта.

Поздрави!

Сайтът е обновен

Здравейте, приятели!

Реших малко да пообновя блога! Сложих му тъмна тема, за да можете да четете този сайт по-лесно през вечерта :D. Преведох темата на БГ и я модифицирах леко. Надявам се така сайта да ви харесва повече! Когато ми се отвори свободно време може да напиша една блог система, която ще бъде с отворен код. Е, лека вечер!

Блогът е възстановен

Здравейте, приятели!

Вчера сайтът беше хакнат, но вече проблемът е отстранен. Всички файлове бяха заличени. Добре, че бяха ICN.BG да имат бекъп от преди една седмица 🙂 Благодаря им за помощта и се надявам, че подобни проблеми няма да имам. Съжалявам за причиненото неудобство!

До скоро!

Нов проект – GangnamGoogle

Здравейте, приятели!

Да ви се похваля – вече мога да правя добавки и приложения за Google Chrome 🙂 Да Ви кажа честно било доста лесно 😀 Само трябва да се настрои един JSON файл и след това да напишете малко JS, HTML, CSS и това е 😀 Естествено за JS можете да използвате jQuery, само, че трябва да си го отворете предварително. Та така…

Моята първа добавка за Google Chrome е GangnamGoogle. Двамата с моят приятел Христо Димитров я направихме. Лицензирана е под MIT. Какво представлява ли? Това лято има една много известна песен – Gangnam Style /най-отдолу в поста има клипче/. В началната страница на Google, вместо логото им, се показва видеото. Направихме това, защото песента много ни кефи 🙂 Ако и на вас ви харесва, инсталирайте добавката от Chrome Web Store. Кода може да свалите от GitHub.

Screenshot:

 

GangnamGoogle

Видео-клипът: