Здравейте! От преди над една година съм си поставил задачата да променя сайта и ето, че този момент дойде. Както виждате, той изглежда по напълно различен начин. Дизайнът не съм го правил аз, но за сметка на това кодът е изцяло мое творение.

Преди

Преди

След

След

Напълно обновена е страницата „За мен“. Сметнах за необходимо там да сложа моя снимка. Също така текстът е коренно различен и сега доста по-подробно е обяснена моята история. В долната част на страницата промених изгледа на отличията, които съм печелил – вместо като обикновен списък, сега се показват под формата на времева линия (timeline). Контактната форма също е променена – вече е интегрирана с дизайна, а не както преди.  Коментарите вече изглеждат по много приятен начин. Активирани са т.нар. вътрешни коментари – т.е. да отговаряш на коментар. Страницата с проекти е коренно различна – вече вместо подробно описание се показва само изображение от проекта. Когато се кликне върху него, чак тогава потребителят може да виде повече информация за проекта.

Може би не си личи, но Frontend честта, която виждате, е направена с Twitter Bootstrap 3. Наистина един страхотен фреймъурк. Благодарение на него сайтът без никакъв проблем се визуализира както на компютри, така и на таблети и смартфони. Общото време за изграждане на темата бе почти 12-часа.